potřebujeme: 4 kuřecí prsíčka, 50 g másla, 4 lžičky hořčice, 4 vrchovaté polévkové lžíce strouhanky, sůl a pepř, 4 velké brambory, 4 polévkové lžíce sladké smetany, 4 lžičky kaparů, 4 pěkné kyselé okurky, alobal, trochu oleje
příprava: 1 hod.
1. Zapni troubu a nastav na miximum.
2.Brambory omyj, osuš, ale neoloupej.
3.Nastřihej čtyři čtverce alobalu.
4.Mašlovačkou nebo 3 štěcem a potři vrchní stranu alobalu olejem a zabal do něj brambory.
5.Dej je na plech péci po dobu 45 minut.
6. Mezitím si do misky nalij smetanu.
7.Přidej kapary , na tenké kolečka nakrájené okurky, sůl a pepř.
8.Do hlubokého talíře nasyp strouhanku.
9.Kuřecí prsíčka potři hořčicí a obal ve strouhance .Osol a opepři.
10.Čtvrt hodiny před dopečeníjm brambor dej na pánev rozpustit máslo.
11.Když je dobře prohřáté, opeč na něm obalená prsíčka dozlatova vždy 5 minut po každé straně.
12.Na každý talíř dej jeden plátek kuřete a jednu bramboru v alobalu (pozor, je to horké, použij chňapku!). Alobal rozbal , bramboru trochu nařízni a polij ji připravenou smetanovozu omáčku. Zbytek omáčky v misce postav na stůl.